ROB VAN BUUREN

Aangenaam. Ik ben Rob van Buuren.  Ik zit al meer dan 25 jaar in het autoservice vak, zo ben ik ooit begonnen bij Volvo in Born waar mijn passie voor auto’s is ontstaan en die is nooit meer weggegaan.
 
In 1995 ben ik begonnen bij een bandenbedrijf waar ik 16 jaar het werk heb voorgezet. Uiteindelijk heb ik in 2010 de keus gemaakt om te beginnen met Autoservice van Buuren,  waar ik tot op de dag van vandaag met ontzettend veel plezier iedere dag allerlei verschillende werkzaamheden uitvoer.
 
In mijn tijd als eigenaar van Autoservice van Buuren ben ik mij daarnaast steeds meer gaan interesseren in het tunen van auto’s. Dit doe ik voor mijn andere bedrijf, genaamd Rica Tuning.  Wilt u hierover meer weten? Kijk dan op www.ricamaastricht.nl.
 
Aarzel niet om eens binnen te komen. Ik denk graag met u mee onder het genot van een kop koffie.
 
Tot ziens bij Autoservice van Buuren.